cultuur
en
educatie

2018
2019

Gooi en
Vecht-
streek

home > algemeen > algemene voorwaarden > de aanmelding

de aanmelding

U kunt zichzelf, vanaf 18 jaar, of uw kind op twee manieren aanmelden:

- u vult het digitale inschrijfformulier in via deze website

- u vraagt een formulier aan bij de administratie dat u ingevuld opstuurt aan
Globe ckc, Heuvellaan 33, 1217 JL Hilversum of afgeeft bij de administratie aan de Heuvellaan.

Als u zich inschrijft voor een activiteit dan gaat u, voor uzelf of voor uw kind, een lesovereenkomst aan met de docent die de activiteit verzorgt. Deze overeenkomst wordt u, bij aanvang van de lesactiviteit, overhandigd door de docent.

Wordt de door u gekozen activiteit door meerdere docenten aangeboden dan geeft u op het inschrijfformulier aan bij welke docent u de lessen wilt volgen.

Heeft u zich ingeschreven voor instrumentale of zangles dan wordt uw inschrijving aan de betreffende docent gegeven die zo snel mogelijk contact opneemt voor het maken van een eerste lesafspraak. De docent bepaalt, in overleg met u, de lesdag en tijd.

Heeft u zich ingeschreven voor een van de groepslessen/cursussen dan ontvangt u hiervan een bevestiging en uiterlijk een week voorafgaand aan de startdatum  een uitnodiging.

Is de cursus vol of zijn er bij de geplande start nog onvoldoende deelnemers dan kunt u op een wachtlijst worden geplaatst. Of dit mogelijk is verneemt u van de docent of van de administratie.

lesovereenkomst muziek

 

lesovereenkomst cursus