cultuur
en
educatie

2018
2019

Gooi en
Vecht-
streek

home >

tekenen en schilderen

Uploaded_49d366a8463b1_Creek

tekenen en schilderen

cursusinfo

In deze cursus kan men naar keuze tekenen of schilderen. Er wordt gewerkt met diverse materialen: houtskool, grafiet, krijt, olieverf, acryl, aquarelverf. We werken zowel naar de waarneming als naar ideeën, fantasie of verbeelding: abstract en figuratief. De begeleiding in deze cursus is na informatie in de groep vooral individueel. Elke les start gemeenschappelijk met een lessuggestie of opdracht, theorie, diashow of demonstratie n.a.v. thema’s, stijlen, technieken en materialen. Meestal werken we een paar lessen aan een zelfde thema. Men kan ook eigen plannen maken.

We zullen ons ook laten inspireren door de schilderkunst en kunstgeschiedenis. In de cursus werken we serieus én speels aan eigen ideeën en een persoonlijke beeldtaal, maar ook degelijke kennis van materialen en de mogelijkheden van verschillende beeldelementen als kleur, lijn, compositie, etc. zijn belangrijk.
De kosten zijn exclusief materialen, maar zijn wel aanwezig in het atelier en kunnen tegen vergoeding gebruikt worden (afhankelijk van gebruik, gemiddeld € 2,50 per les). Deelnemers ontvangen een materialen-lijst waarop benodigdheden vermeld staan.


Er zijn drie groepen:

Maandagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur

Maandagavond van 19.30 tot 22.00 uur

Dinsdagmorgen van 9.30 tot 12.00 uur


Let op:

Lees ook de algemene voorwaarden onder het kopje 'algemeen'.


klik op één van de opties hieronder om een selectie te maken
leeftijd
periode
locatie
prijs
€ 285,- beeldend vanaf 21 jaar(incl.BTW)
€ 235,- beeldend tot 21 jaar
aanmelden