cultuur
en
educatie

2018
2019

Gooi en
Vecht-
streek

home > jongeren > muziek > instrumenten & zang > muzieklessen voor jongeren

muzieklessen voor jongeren

 

Proeflessen                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Wanneer je nog niet weet welk instrument je wilt bespelen, dan zijn er twee mogelijkheden om dat uit te zoeken: 1 proefles, alleen(30 minuten) of samen met een andere leerling die voor 1 proefles heeft gekozen. 1 proefles is gratis.Of een serie van 4 tot 8 proeflessen(MIOP, Muziekinstrument op proef) van totaal 120 minuten, per instrument kun je deze cursus 1 keer volgen. Het lesgeld bedraagt €130 per cursus.

 

Keuze A/15 minuten

Wanneer je totale beginner bent is deze keuze misschien een mogelijkheid. Je krijgt les in een groepje van 2 of 3 leerlingen, met b.v. 2 leerlingen krijg je 30 minuten les en met 3 leerlingen 45 minuten per week. De lessen zijn wekelijks, met uitzondering van de schoolvakanties. Aan het einde van het schooljaar stroom je automatisch door naar de Keuze B lessen of kun je individuele les (keuze C,D,E) nemen. Het lesgeld bedraagt €57 per maand gedurende 10 maanden, te betalen in 1,2,4 of 8 termijnen. Per schooljaar € 570,-

 

Keuze B/20 minuten

Vind je de lestijd van Keuze A te kort, dan kun je altijd kiezen om te starten met Keuze B.  Je betaalt dan voor 20 lesminuten per week. Je krijgt les in een groep van 2 of 3 leerlingen, met 2 leerlingen 40 minuten les, met 3 leerlingen 60 minuten. De lessen zijn wekelijks met uitzondering van de schoolvakanties. Bij sommige docenten is het mogelijk 20 minuten individueel te volgen. Het lesgeld bedraagt €76 per maand gedurende 10 maanden, te betalen in 1,2,4 of 8 termijnen. Per schooljaar € 760,-.

 

Keuze C, D,E,F of G/vanaf 25 minuten

Ook wanneer je absolute beginner bent kun je je inschrijven voor individuele les van 25 minuten(keuze C), dus ongeacht je leeftijd of leservaring op je instrument. Wanneer je langer les wilt kun je minuten bijkopen waardoor je 30 minuten(keuze D) les krijgt. De lessen zijn wekelijks met uitzondering van de schoolvakanties. Het lesgeld voor 25 minuten bedraagt €95 per maand gedurende 10 maanden, te betalen in 1,2,4 of 8 termijnen.

 

Strippenkaart

Globe biedt ook de mogelijkheid om een strippenkaart voor jongeren vanaf 16 jaar aan te schaffen. Je laat de kaart afstempelen door de docent en je maakt voor elke les een nieuwe afspraak. Handig als je gevorderd bent, wanneer je weinig tijd hebt, net je diploma hebt gehaald, maar ook voor het opfrissen van je speelvaardigheid of voor coaching van een eigen ensemble. Inschrijven via Jongeren, Muziek..

De strippenkaart geeft recht 300 minuten les en is geldig tot een jaar na afgifte.

Kosten: €300 per kaart.

 

Bij de inschrijving voor een instrument is de procedure als volgt:

De inschrijving wordt  aan de docent gegeven die zo snel mogelijk contact opneemt voor het maken van een eerste lesafspraak. De docent bepaalt, in overleg met u, de lesdag en tijd. De docent stelt de administratie op de hoogte van de lesafspraken, vanaf dat moment is uw inschrijving definitief.

 

muziekprojecten in het basisonderwijs worden ondersteund door:

Harry Bakker 
saxofoons
Dorpsstraat 12
1399 GV Muiderberg
www.saxtrader.nlZlata strijkinstrumenten                                                                                                                           Zeverijnstraat 6
1216 GK Hilversum
www.vioolspelen.nl

 


Van Luttervelt Muziek
Makassarweg 79
1335 SN  Almere Buiten
www.vanlutterveltmuziek.com