cultuur
en
educatie

2018
2019

Gooi en
Vecht-
streek

home >

keramiek en boetseren

Uploaded_5488545d8bf25_KERAMIEK 2

keramiek en boetseren

cursusinfo

Christian Wisse geeft boetseer- en keramieklessen bij Globe in de Kunstbarak.

U wordt individueel begeleid, want ieder werkt aan zijn of haar eigen ontwikkeling en eigen stijl. De meeste technieken zullen aan bod komen aan de hand van uw plannen voor een werkstuk. Handvormen, opbouwen met platen, boetseren, werken met mallen, draaien, decoreren met slib of reliëfs, glazuren, het hoort er allemaal bij. Er wordt besproken welke techniek het beste is om dat wat u in gedachten heeft te realiseren. Zo leert u gaandeweg het materiaal kennen en zelf de mogelijkheden én onmogelijkheden inschatten.


Ook de ontwikkeling van ideeën verdient aandacht. Daarom legt Christian elk seizoen een opdracht op tafel, die overigens geheel vrijblijvend is. Zo'n opdracht is prettig als u eens géén inspiratie heeft of eens op andere gedachten gebracht wil worden. Af en toe bezoekt zij met u een tentoonstelling en wordt elkaars werk besproken of dat van anderen. Er zijn kunstboeken en keramiektijdschriften om in te zien.


De werkstukken worden in elektrische ovens gestookt. 
Het lokaal is goed geoutilleerd.


Er is een cursus op woensdag- en vrijdagochtend, van 9.30 - 12.00 uur.

Start eerste blok: woensdag 12 september en vrijdag 14 september.

 

materiaalkosten: de bakkosten zijn inbegrepen, maar voor de klei en glazuren wordt een bijdragevan € 16,50 per blok gevraagd.

Een proefles kost € 25,-.


 U hoeft geen ervaring te hebben en instromen op een willekeurig moment is altijd mogelijk! U kunt gemiste lessen inhalen binnen hetzelfde blok op de andere cursusdag.

zie ook: www.christianwisse.nl


Let op:

Lees ook de algemene voorwaarden onder het kopje 'algemeen'.klik op één van de opties hieronder om een selectie te maken
leeftijd
locatie
prijs
€ 275,- korte cursus 11 x (incl.BTW)
€ 25,- proefles keramiek
aanmelden