cultuur
en
educatie

2018
2019

Gooi en
Vecht-
streek

home >

flamenco

Uploaded_56a21ca68d23c_Janine

flamenco

cursusinfo

Flamencodansen bij La Nina!

Altijd al flamenco willen leren dansen? Of heb je het al eens gedaan maar wil je het weer oppakken? Of ben je gevorderd en wil je door met verdieping?

La Nina geeft weer les bij Globe in Hilversum aankomend seizoen.

Wees erbij! En geef je op voor een proefles voor beginners(van 20.00 tot 21.00 uur) of gevorderden(van 19.00 tot 20.00 uur).

De beginnersles zal bestaan uit een combinatie van techniek en choreografie.

Technieken als armen&handen, voetenwerk, marcajas (bewegingen met bovenlichaam) maar ook persoonlijke expressie en houding zijn allemaal belangrijk om aan te leren. Maar het dansplezier staat altijd voor op. Bovendien zijn de lessen van La Nina ook altijd heel gezellig!

De gevorderden leren een choreografie op niveau aan. Dit jaar staat 'FARRUCA in broek' op het programma. Let op: instromen bij de beginners kan vaak wel iets langer, tot december. Bij de gevorderden is het wel belangrijk er zo vroeg mogelijk bij te zijn in het seizoen.

Dit seizoen is extra bijzonder omdat docente La Nina een nieuw muziektheaterstuk heeft geschreven, gebaseerd op de oeroude TAROT kaarten, waar flamenco een rol in speelt en waarin plaats is voor een aantal dansen door de leerlingen en figuratie. In 2015 gebeurde dat met La Zapatera, zie https://youtu.be/o2clqY5Sc3U

Een onvergetelijk ervaring was dat en zal ook deze musical ongetwijfeld weer worden. Niets hoeft en iedereen naar eigen wens en kunnen. Geef je op voor dit bijzondere lesjaar!

Vraag gewoon even meer informatie aan via info@lanina.net als je vragen hebt.

En lees alles over de achtergrond van de ervaren en allround docent en danseres Janine Keijzer La Nina op haar site.

De lessen worden om de week begeleid door flamencogitarist Bart van Uden en ook wordt er met CD’s gewerkt. En aan het einde van het jaar staat meestal een kleine of wat grotere leerlingenpresentatie op het programma.

Het lesseizoen bestaat uit twee blokken van 15 lessen.

Naast de vaste wekelijkse lessen geeft la Nina soms ook losse workshops Palmas&Compas, Sevillanas, Techniek, 2 keer per jaar introductiecursussen flamenco (juni en augustus), en andere bijzondere cursussen. Deze losse cursussen vinden meestal plaats in Amsterdam, soms in Haarlem of Hilversum.

Daarnaast treedt La Nina zelf ook zeer regelmatig op als danseres maar ook zangeres van fado, bossa nova en lichte flamenco.

Kijk voor alle informatie over het nieuwe lesseizoen flamenco van La Nina op:

www.lanina.net

M: info@lanina.net T: 06-41047277

 

Let op:

Lees ook de algemene voorwaarden onder het kopje 'algemeen'.


klik op één van de opties hieronder om een selectie te maken
leeftijd
startdatum
locatie
prijs
€ 200,- korte cursus (v.a. 21 jaar, incl. BTW)
aanmelden