cultuur
en
educatie

2018
2019

Gooi en
Vecht-
streek

home >

Bandcoaching

Uploaded_49d366a8463b1_Creek

Bandcoaching

cursusinfo

Tijdens deze cursus speel je met een vaste band. De workshop bestaat uit 12 sessies van twee uur. Tijdens de lessen wordt er met de bandcoach gewerkt aan samenspel en performance. Andere aandachtspunten zijn muzikale vaardigheden zoals ritmiek, timing, arrangeren en dynamiek. Bovendien word je als band gestimuleerd om ook buiten de lessen de repetitieruimte in te duiken en om uiteindelijk tot een echte band uit te groeien.
Ook reeds bestaande bands kunnen zich opgeven. In overleg met de bandcoach kan dan aan bepaalde zaken gewerkt worden zodat de band zich verder kan ontwikkelen. Denk dan bijvoorbeeld aan coaching bij het creëren van eigen repertoire of voorbereiding voor het maken van opnames.

Voor wie en door wie?

Deze cursus is voor volwassenen.

Het volgen van lessen op het instrument dat je bespeelt wordt aangemoedigd maar is niet verplicht. Iedereen die zingt of een instrument bespeelt kan zich opgeven voor bandcoaching. In de bandcoaching lessen wordt met name gewerkt aan het samenspel en daarmee is bandcoaching een ideale aanvulling op de lessen die je volgt op het instrument dat je bespeelt. De wisselwerking tussen die beide lessen zal zorgen voor meer vooruitgang op je instrument. Dit is ook een leuke manier om in contact te komen met andere muzikanten: iets waar je je verdere muzikale carrière op kan bouwen.
Wij proberen zoveel mogelijk om leeftijd en muzikale voorkeur op elkaar af te stemmen.


Naam docent

De lessen worden gegeven door Zoli Soos die al sinds 2009 werkzaam is bij Globe CKC als docent drums. Zoli speelt sinds 2002 regelmatig op veel verschillende podia. Hij heeft in verschillende delen van Europa getourd en heeft mede daardoor veel ervaring op het gebied van pop, rock, world & jazz. Hij is zeer enthousiast om zijn kennis en ervaring met jullie te delen.


Lesdag en tijd n.o.t.k.

Optioneel: Optreden tijdens Open Podium Globe

In principe is er om de week een sessie.


Let op:

Lees ook de algemene voorwaarden onder het kopje 'algemeen'.

klik op één van de opties hieronder om een selectie te maken
leeftijd
locatie
prijs
€ 495,- Bandcoaching (incl. BTW)
aanmelden