cultuur
en
educatie

2018
2019

Gooi en
Vecht-
streek

home >

zingen met Hart & Ziel

Uploaded_59072fca6033e_Jelke en Kai

zingen met Hart & Ziel

cursusinfo

10 speelse lessen over stilte en samenzang

door Jelke Smit (piano) en Kai von Rosenberg (gitaar)

Zingen doen of deden we allemaal. Als kind zong je de sterren van de hemel. Sommigen gingen daar mee door, vele anderen stopten omdat we er iets van begonnen te vinden. Maar... ’wat je vindt, mag je houden;-)!’ Zingen is van ons allemaal. Door te zingen kun je je juist bevrijden van allerlei beperkende gedachten en overtuigingen. Samen zingen is een feest. Je bent met aandacht aanwezig bij jezelf en de ander, je luistert naar de klanken, de stemmen, de melodie, de stilte en naar de instrumenten. Samen zingen is voor iedereen en van iedereen. Het hoeft niet moeilijk of ergens naartoe.

Tijdens de cursus ‘Zingen met hart en ziel’ nemen we je in 10 speelse lessen mee langs allerlei Mantra’s van over de hele wereld. Mantra’s zijn korte teksten op simpele, krachtige melodieën. De eenvoud van tekst en melodie maakt dat je snel uit je hoofd komt, terug naar je hart en daar de ruimte van je eigen stem en jouw unieke klank gaat ervaren. Je (her)ontdekt de magie en vreugde van het samen zingen. En van het samen stil zijn.

Geschikt voor alle badkamerzangers, professionele zang-ontwijkers en operadiva’s.Kai en Jelke zijn beide muziekprofessionals die geleerd hebben dat je niet je best hoeft te doen om vreugdevol muziek te maken. Ze maken graag samen geluid én kunnen samen ook goed stil zijn.


leeftijd: vanaf 12 jaar

wanneer: maandagochtend Weesp/Hilversum  en/of  dinsdagavond Weesp (tijdstip ntb)

start: vanaf 18 septLet op:

Lees ook de algemene voorwaarden onder het kopje 'algemeen'.


klik op één van de opties hieronder om een selectie te maken
periode
prijs
€ 120,- korte cursus tot 21 jaar
€ 145,- korte cursus v.a. 21 jaar (incl.BTW)
aanmelden