cultuur
en
educatie

2018
2019

Gooi en
Vecht-
streek

home > volwassenen > muziek > instrumenten & zang > muzieklessen voor leerlingen vanaf 21 jaar

muzieklessen voor leerlingen vanaf 21 jaar

1 PROEFLES OP 1 INSTRUMENT: Inschrijven voor deze lesvorm kan het hele jaar door. 1 proefles is gratis en is 30 minuten.


REGULIERE LESVORMEN: U kunt kiezen uit de volgende lesvormen:

Keuze A: Een maal per 14 dagen 30 minuten, het lesgeld bedraagt €69,00(incl.BTW) per maand gedurende 10 maanden, te betalen in 1,2,4 of 8 termijnen.                                                                                                                              Keuze B: elke week 20 minuten of 1x per 14 dagen 40 minuten, het lesgeld bedraagt €92(incl. BTW) per maand gedurende 10 maanden, te betalen in 1,2,4 of 8 termijnen.  

Keuze C: elke week 30 minuten of 1x per 14 dagen 60 minuten, het lesgeld bedraagt €138(incl.BTW) per maand gedurende 10 maanden, te betalen in 1,2,4 of 8 termijnen.

U kunt ook samen met andere volwassenen lessen volgen, de lestijd verdubbelt dan.


STRIPPENKAART:
Er is een strippenkaart van 300 minuten.In overleg met de docent worden lesduur, lestijd en de datum waarop de les wordt gevolgd, bepaald.
De strippenkaart wordt in het algemeen afgenomen door al enigszins gevorderde muzikanten. Zij gebruiken deze kaart bijvoorbeeld om af en toe - alleen of met anderen - te spelen, voor het opfrissen van hun speelvaardigheid of voor coaching van een eigen ensemble.

De strippenkaart is geldig tot een jaar na afgifte. U kunt telkens een kaart bijkopen wanneer u alle minuten hebt gebruikt en nog meer lessen wilt volgen. Een strippenkaart kost €365(incl. BTW).

 

Bij de inschrijving voor een instrument is de procedure als volgt:
De inschrijving wordt  aan de docent gegeven die zo snel mogelijk contact opneemt voor het maken van een eerste lesafspraak. De docent bepaalt, in overleg met u, de lesdag en tijd. De docent stelt de administratie op de hoogte van de lesafspraken, vanaf dat moment is uw inschrijving definitief.