banner

Keramiek en boetseren

banner

Cursusinfo

Christian Wisse geeft boetseer- en keramieklessen bij Globe in de Kunstbarak.

U wordt individueel begeleid, want ieder werkt aan zijn of haar eigen ontwikkeling en eigen stijl. De meeste technieken zullen aan bod komen aan de hand van uw plannen voor een werkstuk. Handvormen, opbouwen met platen, boetseren, werken met mallen, draaien, decoreren met slib of reliëfs, glazuren, het hoort er allemaal bij. Er wordt besproken welke techniek het beste is om dat wat u in gedachten heeft te realiseren. Zo leert u gaandeweg het materiaal kennen en zelf de mogelijkheden én onmogelijkheden inschatten.

Ook de ontwikkeling van ideeën verdient aandacht. Daarom legt Christian elk seizoen een opdracht op tafel, die overigens geheel vrijblijvend is. Zo'n opdracht is prettig als u eens géén inspiratie heeft of eens op andere gedachten gebracht wil worden. Af en toe bezoekt zij met u een tentoonstelling en wordt elkaars werk besproken of dat van anderen. Er zijn kunstboeken en keramiektijdschriften om in te zien.

De werkstukken worden in elektrische ovens gestookt. 
Het lokaal is goed geoutilleerd.

  • Er is een cursus op woensdag- en vrijdagochtend, van 9.30 - 12.00 uur.
  • Start eerste blok: woensdag 12 september 2018, vrijdag 14 september 2018
  • Start tweede blok: woensdag 5 december 2018, vrijdag 7 december 2018
  • Start derde blok: woensdag 13 maart 2019, vrijdag 15 maart 2019
  • materiaalkosten: de bakkosten zijn inbegrepen, maar voor de klei en glazuren wordt een bijdrage van € 16,50 per blok gevraagd.
  • U hoeft geen ervaring te hebben en instromen op een willekeurig moment is altijd mogelijk! U kunt gemiste lessen inhalen binnen hetzelfde blok op de andere cursusdag.

Een proefles keramiek en boetseren kost € 25,-.

zie ook: www.christianwisse.nl

Inschrijven cursus:

Keramiek en boetseren voor volwassenen

Start:13 en 15 maart - Periode: 11 lessen - Locatie: Hilversum - Leeftijd: vanaf 18 jaar - Prijs: 275,00 korte cursus 11x (incl. btw)

Keramiek en boetseren voor volwassenen - Lees verder...

Gerelateerde inhoud
Christian Wisse
gearchiveerd onder:
This is Sliced Diazo Plone Theme