banner

Flamenco voor volwassenen

banner

Cursusinfo

Flamencodansen bij La Nina!

Altijd al flamenco willen leren dansen? Of heb je het al eens gedaan maar wil je het weer oppakken? Of ben je gevorderd en wil je door met verdieping?
La Nina geeft weer les bij Globe in Hilversum aankomend seizoen.
Wees erbij!

De lessen vinden plaats om:
-19.00 - 20.00 uur:  beginners, voor volwassenen, Nieuwe cursus start 4 maart 10 lessen voor € 135,- (en voor jongeren vanaf 10 jaar, € 115,-)
-20.00 - 21.00 uur:  licht gevorderden, start 21 januari, 15 lessen voor € 202,50.

Je kan ook beginnen met een proefles!

De beginnersles zal bestaan uit een combinatie van techniek en choreografie.
Technieken als armen&handen, voetenwerk, marcajas (bewegingen met bovenlichaam) maar ook persoonlijke expressie en houding zijn allemaal belangrijk om aan te leren. Maar het dansplezier staat altijd voor op. Bovendien zijn de lessen van La Nina ook altijd heel gezellig!
 

Dit seizoen is extra bijzonder omdat docente La Nina een nieuw muziektheaterstuk heeft geschreven, gebaseerd op de oeroude TAROT kaarten, waar flamenco een rol in speelt en waarin plaats is voor een aantal dansen door de leerlingen en figuratie. In 2015 gebeurde dat met La Zapatera, zie https://youtu.be/o2clqY5Sc3U
Een onvergetelijk ervaring was dat en zal ook deze musical ongetwijfeld weer worden. Niets hoeft en iedereen naar eigen wens en kunnen. Geef je op voor dit bijzondere lesjaar!
Vraag gewoon even meer informatie aan via info@lanina.net als je vragen hebt.
En lees alles over de achtergrond van de ervaren en allround docent en danseres Janine Keijzer La Nina op haar site.

De lessen worden om de week begeleid door flamencogitarist Marijn Vlijm en ook wordt er met CD’s gewerkt. En aan het einde van het jaar staat meestal een kleine of wat grotere leerlingenpresentatie op het programma.

Het lesseizoen bestaat uit twee blokken van 15 lessen.
Naast de vaste wekelijkse lessen geeft la Nina soms ook losse workshops Palmas&Compas, Sevillanas, Techniek, 2 keer per jaar introductiecursussen flamenco (juni en augustus), en andere bijzondere cursussen. Deze losse cursussen vinden meestal plaats in Amsterdam, soms in Haarlem of Hilversum.

Daarnaast treedt La Nina zelf ook zeer regelmatig op als danseres maar ook zangeres van fado, bossa nova en lichte flamenco.

Kijk voor alle informatie over het nieuwe lesseizoen flamenco van La Nina op: www.lanina.net
M: info@lanina.net T: 06-41047277

Inschrijven cursus:

Flamenco voor volwassenen

Start: maandag 21 januari en 4 maart 2019 - Periode: 10/15 lessen - Leeftijd: vanaf 18 jaar - Locatie: Hilversum - Prijs: € 115/€ 170 (t/m 20 jaar), € 135/€ 202,50 (incl. btw) vanaf 21 jaar.

Flamenco voor volwassenen - Lees verder...

Gerelateerde inhoud
Janine Keijzer
gearchiveerd onder:
This is Sliced Diazo Plone Theme