banner

Joël Floor

Docent: gitaar
banner

Mijn naam is Joël Floor. Ik ben een gitarist & gitaardocent. Vanaf kinds af aan ben ik gefascineerd door de gitaar en droomde altijd al van spelen op het podium. Nu zo'n 20 jaar later is dit mijn full time job!
Ik heb gitaar gestudeerd aan het conservatorium ArtEZ in Enschede in de richting Pop. Dat maakt mij dus een echte pop gitarist. En dat wil ik jou ook graag leren! Van akoestische gitaar tot elektrisch het maakt niet uit let's make some music! 

Songwriting:
Voordat ik studeerde aan het conservatorium schreef ik heel erg veel liedjes voor mijn toenmalige band MadeOfWax. Door mijn ervaring met schrijven van liedjes kwam ik in de band van Tom de Visser (bekend van oa X-factor en Idols). Samen met hem heb ik ook gewerkt aan nieuwe liedjes die we ook uitgevoerd hebben. 

Bandcoaching:
Er is niets leuker dan muziek maken behalve; SAMEN MUZIEK MAKEN! Heb jij de wens of droom om in een band te spelen maar kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Let's make a party!
Van jongs af aan speel ik al in bands en begeleid al jaren jongeren (en ouderen) om te spelen in een band. Ben je benieuwd wat we allemaal gaan doen? vraag een proefles aan met je band of alleen zodat we een band samen kunnen vormen! 

 

Ik geef de volgende cursus(sen):

Gitaar lichte muziek voor jongeren
Gitaar lichte muziek voor kinderen
Gitaar lichte muziek voor volwassenen
gearchiveerd onder:
This is Sliced Diazo Plone Theme