banner

Jules Luisman

Docent: piano
banner

In 2006 rondde Jules Luisman succesvol zijn bachelorstudie klassiek piano af met als docent Frank van de Laar. Twee jaar later behaalde hij ook zijn masterdiploma aan de Messiaen Academie. Tijdens deze master richtte Jules zich met name op zijn klassieke solospel en het liedbegeleiden, maar verdiepte hij zich ook in het jazz- en popgenre.

Jules brengt graag zijn enthousiasme voor het musiceren over op zijn leerlingen, dit alles in een prettige en veilige leeromgeving. Binnen zijn lessen benadert Jules iedere leerling op een persoonlijke manier, maar laat hij leerlingen ook samen spelen met andere leerlingen. Leerlingen leren van elkaar en motiveren elkaar. Er is tijdens de les tevens aandacht voor theorie en auditieve vaardigheden.

Naast het lesgeven staat Jules nog vaak op het podium, zowel in binnen- als buitenland. Hij geeft concerten in schouwburgen, speelt binnen diverse kamermuziekseries en nam de afgelopen jaren deel aan meerdere festivals (waaronder Uitmarkt Amsterdam en Festival Classique in Den Haag).

Jules vormt samen met klarinettiste Ciska van der Weij en celliste Marit Berends Trio Zift, een enthousiast kamermuziekensemble. Trio Zift was de afgelopen jaren regelmatig te horen op Radio 4. In 2012 bracht Trio Zift haar debuutalbum Oblivion uit, met daarop werken van Zemlinsky, Juon en Piazzolla.

Voor meer informatie over Jules kun je een kijkje nemen op: www.julesluisman.nl

Ik geef de volgende cursus(sen):

Titel
Piano voor jongeren
Piano voor kinderen
Piano voor volwassenen
gearchiveerd onder:
This is Sliced Diazo Plone Theme