Denise Lutgens

Docent: keyboard en piano, klassiek en licht klassiek

Ik geef de volgende cursus(sen):

Keyboard voor jongeren door admin — last modified 14-09-2023
Keyboard voor kinderen door admin — last modified 14-09-2023
Keyboard voor volwassenen door admin — last modified 14-09-2023
Piano voor jongeren door admin — last modified 18-01-2024
Piano voor kinderen door admin — last modified 18-01-2024
Piano voor volwassenen door admin — last modified 18-01-2024
Denise Lutgens

Denise Lutgens is geboren in 1990 in Nederland. Op 6 jarige leeftijd begon zij met pianolessen aan de muziekschool in Venlo. Toen Denise 9 jaar was deed zij met succesvol toelatingsexamen voor de vooropleiding op het "Sweelinck" Conservatorium van Amsterdam. Door praktische redenen is ze sinds januari 2000 verplaatst naar de Conservatorium van Tilburg, waar zij les kreeg van Ton Demmers. In 2002 deed ze de vooropleiding bij Alla Blatow aan de Anton Rubinstein Akademie in Düsseldorf. Zij vervolgde haar studie bij Prof. Vladimir Krainev van 2002 - 2008. Denise behaalde haar Propedeuse of Music aan het Royal College of Music en rondde haar opleiding af bij Naum Grubert aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag in 2015. 

Denise heeft actief deelgenomen aan internationale concoursen en won eerste prijzen op oa. Steinway Concours Nederland, Rotary Concours, Alexander Scriabin Concours Parijs, DTKV Wettbewerb. Daarnaast speelt Denise nog steeds actief concerten in binnen- en buitenland en is jurylid in jeugdconcoursen voor pianisten binnen Europa.

Denise haar passie ligt bij het lesgeven en ze startte in 2009 haar eigen lespraktijk in Den Haag en geeft sinds 2018 les bij Globe. Daarnaast zet ze zich actief in voor muziekontwikkeling van kinderen en talentontwikkeling door het organiseren van workshops, summer schools en leerlingen concerten. Daarnaast is ze oprichtster en artistiek leider van Globe International Piano Competition.

Leerlingen van Denise namen ook deel aan verscheidene landelijke en internationale concoursen en kregen podium mogelijkheden in oa. Festival Classique, speelden op de verjaardag van Mark Rutte, werden uitgenodigd bij Ivo Niehe, en wonnen verschillende 1e, 2e en 3e prijzen op concoursen in Spanje, Italië, Croatië, Hongarije en Nederland. Inmiddels oud - leerlingen van Denise werden ook succesvol toegelaten tot conservatoria in Nederland en ook Berklee College of Music in de Verenigde Staten.

Denise geeft met veel passie les aan alle niveau's en leeftijden en gaat samen met de leerling het leertraject aan met eigen muziekvoorkeuren in acht nemend. Voor elke leerling een eigen op maat gemaakt traject. Denise geeft keyboard- en pianoles, klassiek piano en licht klassiek. Hoewel haar leerlingen ook zo nu en dan een popnummer, musicalnummer of een eigen compositie ten gehore brengen.
Ze geeft op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag les in Hilversum. 

www.gipc.nl

www.deniselutgens.com

CONTACT

Telefoon: 035 68 86 800
E-mail: info@globeckc.nl

facebook-2-512.png  youtube-2-512.png  instagram-2-512.png

HOOFDLOCATIE

Globe centrum voor kunst en cultuur
Heuvellaan 33
1217 JL Hilversum

Globe CKC Hilversum route

GLOBE ATELIERS

Globe Ateliers: in de passage van de Gooische Brink
Kerkstraat 63-65
1211 CL Hilversum

Globe Ateliers route