Hester Kirkels

Docent: zang lichte muziek

Ik geef de volgende cursus(sen):

Zang lichte muziek voor jongeren door admin — last modified 10-03-2022
Zang lichte muziek voor kinderen door admin — last modified 10-03-2022
Zang lichte muziek voor volwassenen door admin — last modified 10-03-2022
Hester Kirkels

"Toen ik drie jaar oud was begon ik met muziekles en ik ben niet meer gestopt. Ik heb heel lang bij een koor gezeten en begon op mijn elfde met individuele zangles. Op mijn dertiende begon ik in een bandje. Rond die tijd begon ik me ook te realiseren dat ik misschien wel naar het conservatorium wilde. Ik ben toen snel begonnen met het schrijven van liedjes. Na een vooropleiding ben ik in 2014 gestart met de studie ‘Singer Songwriter’ aan de ArtEZ Popacademie. Ik heb daar een onwijs leuke tijd gehad en ben afgestudeerd met een uitverkochte show waar ik een 9 als eindcijfer voor kreeg.

Ik vind bijna alle muziekstijlen leuk, maar ik heb de grootste liefde voor country. Je kan mijn zelfgeschreven ‘Comforting Country Songs’ vinden op Spotify onder mijn artiestennaam: HSTR. Ook maakte ik deel uit van de band Lovers & Lions, waarmee ik in 2018 een EP mocht opnemen in een studio in Nashville. Supergaaf was dat!

In mijn lessen vind ik het heel belangrijk dat je je op je gemak voelt. We leren elkaar rustig kennen en je mag helemaal jezelf zijn. Daarnaast vind ik het belangrijk dat je je stem op een goede en gezonde manier leert gebruiken. En natuurlijk zorgen we voor plezier tijdens de les! 

Zou je het leuk vinden om zelf liedjes te schrijven? Dan kun je ook bij mij terecht. Ik kan je bijvoorbeeld helpen met de melodie, tekst, akkoorden en de structuur. 

Ik vind het heel erg leuk om elke dag met muziek bezig te kunnen zijn. Samen werken aan mooie muziek is altijd superleuk, en als ik mijn leerlingen kan helpen om het beste uit zichzelf te halen is dat de kers op de taart. Iedereen heeft zijn/haar eigen unieke stem, en het geeft me veel plezier om die allemaal te ontdekken."

CONTACT

Telefoon: 035 68 86 800
E-mail: info@globeckc.nl

facebook-2-512.png  youtube-2-512.png  instagram-2-512.png

HOOFDLOCATIE

Globe centrum voor kunst en cultuur
Heuvellaan 33
1217 JL Hilversum

Globe CKC Hilversum.png

DEPENDANCE

't Fort
Ossenmarkt 44
1381 LX Weesp

Globe CKC Weesp.png