Jules Luisman

Docent: piano

Ik geef de volgende cursus(sen):

Piano voor jongeren door admin — last modified 16-12-2021
Piano voor kinderen door admin — last modified 16-12-2021
Piano voor volwassenen door admin — last modified 16-12-2021
Jules Luisman

In 2006 rondde Jules Luisman succesvol zijn bachelorstudie klassiek piano af met als docent Frank van de Laar. Twee jaar later behaalde hij ook zijn masterdiploma aan de Messiaen Academie. Tijdens deze master richtte Jules zich met name op zijn klassieke solospel en het liedbegeleiden, maar verdiepte hij zich ook in het jazz- en popgenre.

Jules brengt graag zijn enthousiasme voor het musiceren over op zijn leerlingen, dit alles in een prettige en veilige leeromgeving. Binnen zijn lessen benadert Jules iedere leerling op een persoonlijke manier, maar laat hij leerlingen ook samen spelen met andere leerlingen. Leerlingen leren van elkaar en motiveren elkaar. Er is tijdens de les tevens aandacht voor theorie en auditieve vaardigheden.

Naast het lesgeven staat Jules nog vaak op het podium, zowel in binnen- als buitenland. Hij geeft concerten in schouwburgen, speelt binnen diverse kamermuziekseries en nam de afgelopen jaren deel aan meerdere festivals (waaronder Uitmarkt Amsterdam en Festival Classique in Den Haag).

Jules vormt samen met klarinettiste Ciska van der Weij en celliste Marit Berends Trio Zift, een enthousiast kamermuziekensemble. Trio Zift was de afgelopen jaren regelmatig te horen op Radio 4. In 2012 bracht Trio Zift haar debuutalbum Oblivion uit, met daarop werken van Zemlinsky, Juon en Piazzolla.

Voor meer informatie over Jules kun je een kijkje nemen op: www.julesluisman.nl

CONTACT

Telefoon: 035 68 86 800
E-mail: info@globeckc.nl

facebook-2-512.png  youtube-2-512.png  instagram-2-512.png

HOOFDLOCATIE

Globe centrum voor kunst en cultuur
Heuvellaan 33
1217 JL Hilversum

DEPENDANCE

't Fort
Ossenmarkt 44
1381 LX Weesp