Margot Zoer

Docent: zang pop- en lichte muziek

Ik geef de volgende cursus(sen):

Zang lichte muziek voor jongeren door admin — last modified 10-03-2022
Zang lichte muziek voor kinderen door admin — last modified 10-03-2022
Zang lichte muziek voor volwassenen door admin — last modified 10-03-2022
Margot Zoer

Vanaf mijn 15e schrijf ik mijn eigen liedjes. Toentertijd noodgedwongen omdat ik mee wilde doen aan de Kunstbende (een landelijke talentenjacht). Voor de Kunstbende moest je namelijk een eigen liedje hebben en dit moest ook gespeeld worden. Ik ging achter de piano van mijn broer zitten en begon te spelen. Net zolang tot ik iets van een liedje had verzonnen.

En zo is het allemaal begonnen, mijn eerste eigen liedje kreeg de 2e prijs tijdens de regionale voorronde. Het jaar daarop werd ik eerste en mocht ik naar de landelijke finale in Vredenburg, Utrecht. De avond voor de finale werd ik ineens ontzettend hees. Tijdens de finale maakte ik geen schijn van kans zonder stem. Daarop besloot ik dat ik echt wilde leren zingen… Ik vertelde mijn ouders dat ik muziek wilde studeren, deed auditie en werd aangenomen. Tilburg was mijn nieuwe woonplaats, de Rockacademie mijn nieuwe thuis. In 2012 ben ik afgestudeerd met mijn eigen act Zoé Red. Later dat jaar heb ik mijn eerste echte EP opgenomen en uitgebracht,Collecting Hearts to built a Home.

Hiernaast heb ik altijd in verschillende bands gespeeld en daarnaast allerlei gave projecten gedaan (denk aan backingvocals bij Ilse Delange, artiestenbegeleiding van Xander de Buisonjé., theaterprogramma’s, studioprojecten enzovoort). Van alles wat lijkt haast mijn motto. Tegenwoordig sta ik het liefst op het podium met mijn spring-dans-zing(schreeuw) mee-band Royal Beat, de grootste hits in heel veel medleys (dus nog meer liedjes).

De energie en de sfeer maken me een blij mens. Qua muziek heb ik tegenwoordig een brede smaak, van zwoele jazz en sexy soul, naar funk en r&b, tot aan dreunende EDM en schreeuwerige popmuziek. Gelukkig blijven mijn eigen liedjes noggewoon singer-songwriter-soul.

CONTACT

Telefoon: 035 68 86 800
E-mail: info@globeckc.nl

facebook-2-512.png  youtube-2-512.png  instagram-2-512.png

HOOFDLOCATIE

Globe centrum voor kunst en cultuur
Heuvellaan 33
1217 JL Hilversum

Globe CKC Hilversum route

GLOBE ATELIERS

Globe Ateliers: in de passage van de Gooische Brink
Kerkstraat 63-65
1211 CL Hilversum

Globe Ateliers route