Ruud Jan Bos

Docent: Gitaar lichte muziek

Ik geef de volgende cursus(sen):

Gitaar lichte muziek voor jongeren door admin — last modified 02-10-2023
Gitaar lichte muziek voor volwassenen door admin — last modified 15-09-2022
Ruud Jan Bos

Ruud Jan Bos (Amsterdam 1964) volgde en voltooide zijn studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en studeerde een jaar aan het Berklee College of Music in Boston met als hoofdvakken Jazzgitaar en componeren/arrangeren. In 2019 studeerde hij af aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle voor zijn eerste graad lesbevoegdheid met als specialisatie hoogbegaafdheid.
Als gitarist maakte hij zijn eigen Cd’s, deed studio, sessie en bandwerk en speelde mee in talloze producties zoals het alle records verbrekende Soldaat van Oranje, Lion King, Mamma Mia en Ciske de Rat.
Ruud Jan kijkt graag samen met de gitaar leerling naar het doel van de les en de ambitie van de leerling en haar/zijn rol in het leerproces terwijl tegelijkertijd het speelplezier goed in de gaten wordt gehouden. Beginner, gevorderde, een voorbereiding op het conservatorium of na jaren de gitaar weer opgepakt? Samen maak je een plan en ga je er voor!
Ruud Jan geeft ‘Gitaar Lichte Muziek’. Jazz, Pop, Rock, Blues, Wereldmuziek en aanverwante stijlen. Zowel op akoestische als elektrische gitaar. Jonge leerlingen raadt Ruud Jan aan op een akoestische gitaar te beginnen om een goede motoriek en toonvorming op te bouwen. Wil je meer over Ruud Jan weten? Kijk dan eens op www.rjbmusic.nl op typ zijn naam in op YouTube, daar vindt je veel leuke gitaarfilmpjes van hem.

CONTACT

Telefoon: 035 68 86 800
E-mail: info@globeckc.nl

facebook-2-512.png  youtube-2-512.png  instagram-2-512.png

HOOFDLOCATIE

Globe centrum voor kunst en cultuur
Heuvellaan 33
1217 JL Hilversum

Globe CKC Hilversum route

GLOBE ATELIERS

Globe Ateliers: in de passage van de Gooische Brink
Kerkstraat 63-65
1211 CL Hilversum

Globe Ateliers route