Seda Erdem

Docent: Viool

Ik geef de volgende cursus(sen):

Viool voor jongeren door admin — last modified 07-09-2023
Viool voor kinderen door admin — last modified 04-09-2023
Viool voor volwassenen door admin — last modified 04-09-2023
Seda Erdem

Website: www.viool.academy

Al meer dan 20 jaar ben ik, naast een professionele carrière als violist, viooldocent en geef ik les in Amsterdam, Hilversum.
Om mijzelf, naast mijn “Master Viool” verder te ontwikkelen als docent volgde ik aan het Utrechts Conservatorium de opleiding “opbouw basistechniek voor viooldocenten” van Joyce Tan. Ik vind het namelijk erg belangrijk om alle mogelijkheden te ontdekken om mijn leerlingen een passend lesprogramma te kunnen bieden.

Naast het lesgeven aan jonge kinderen ben ik, door mijn opleiding en ervaring, erg goed in staat om (ver) gevorderde leerlingen te begeleiden bij het studeren van soloconcerten, het verbeteren van technische vaardigheden en/of het vinden van nieuw geschikt repertoire.

Sinds 2008 ben ik viooldocent bij Globe Centrum voor Kunst en Cultuur in Hilversum en Weesp en geef ik les aan Het Aslan Muziekcentrum in Amsterdam (sinds 2007). Tenslotte werk ik mee aan diverse scholingsprojecten in Hilversum en aan het Leerorkest Amsterdam.

'Ik ben lid van ESTA (European String Teachers Association), lid van SENA (De Stichting ter Exploitatie van Naburige Rechten van artiesten en producenten) en ik heb VOG verklaring om aan kinderen les kunnen geven (Ministerie van Justitie- Verklaring omtrent gedrag).

Kijk ook eens op mijn website: www.viool.academy
 
Bijzonder trots ben ik op al mijn leerlingen. Enkele van hen staan met regelmaat op het podium met orkesten zoals het Cuypersensemble, het Gooisch Jeugd Orkest en het Globe Kamerorkest. Zeer bijzonder vond ik het dat in 2013, ter gelegenheid van het 125 jarig bestaan van het Concertgebouw, twee van mijn leerlingen mochten optreden met Janine Jansen in de grote zaal van het Concertgebouw te Amsterdam.

Je kan dit bekijken op:


Ook leuk is het optreden van leerlingen van Seda, samen met Nico Brandon op onze vorige locatie aan de Noorderweg.

CONTACT

Telefoon: 035 68 86 800
E-mail: info@globeckc.nl

facebook-2-512.png  youtube-2-512.png  instagram-2-512.png

HOOFDLOCATIE

Globe centrum voor kunst en cultuur
Heuvellaan 33
1217 JL Hilversum

Globe CKC Hilversum route

GLOBE ATELIERS

Globe Ateliers: in de passage van de Gooische Brink
Kerkstraat 63-65
1211 CL Hilversum

Globe Ateliers route