beeldend kwasten 1.jpg

Betsy Pullen

Docent: beeldende vorming

Ik geef de volgende cursus(sen):

Atelier voor jongeren door admin — last modified 21-05-2024
Kunstfabriek voor kinderen door admin — last modified 21-05-2024
Kunstfabriek voor kinderen door admin — last modified 21-05-2024
Kunstfabriek voor kinderen. Startdatum: Woensdag 18 september en Zaterdag 21 september 2024
Kunstfabriek voor volwassenen door admin — last modified 02-10-2023
Betsy Pullen

“Ik kan niet tekenen, ik ben niet creatief....hoor ik helaas te vaak. 

Daarom is mijn doel om de creativiteit en het zelfvertrouwen van kinderen en volwassenen te vergroten door middel van het vak tekenen en handvaardigheid in cursusvorm of losse workshops.

Om je staande te houden in de huidige en toekomstige maatschappij zijn creativiteit, vindingrijkheid en zelfvertrouwen erg belangrijk!

Betsy Pullen (1967) kunstenaar en ontwerper. In 1991 studeerde ik af in de studierichtingen architectonische- en textiele-vormgeving aan ARTez toen nog in Kampen nu is de Kunstacademie/HBO opleiding in Zwolle.

In de jaren die volgden werkte ik als colorist bij een behangfabriek, voor diverse architecten als ontwerper en tekenaar, ontwierp decors voor een aantal speelfilms en inmiddels ook voor theater en musical, bouwde maquettes van gebouwen en woonhuizen en deed diverse styling en interieur opdrachten. Vanaf 1998 als zelfstandig ondernemer.

In 2010 haalde ik mijn BIK (Beroepskunstenaar in de Klas) diploma. Ik ontdekte hoe leuk ik het vind om vanuit mijn ervaring en passie voor architectuur,design en kunst les te geven aan kinderen en volwassenen. Daarbij neemt mijn voorliefde voor hergebruik van materiaal vaak een belangrijke plaats in.

Inmiddels verzorg ik met grote regelmaat workshops die ik zelf ontwikkel op basis- en voortgezet onderwijs en het bedrijfsleven. Dit combineer ik met mijn werk als ontwerper en kunstenaar. De workshops zijn een combinatie van mijn werk als ontwerper en de inspiratie die ik in de beeldende kunst vind. Door mijn werk ben ik bedreven in het vinden van manieren om te verbinden en om de verbeelding vorm te geven.

Het geven van cursussen bij de Globe CKC is een stap die helemaal aansluit bij mijn ontwikkeling en die met veel plezier doe!!

Wil je meer weten over mijn andere werkzaamheden en kunstwerken kijk dan op onze website: WarmGrijs Partners in Creatie  www.warmgrijs.nl 

CONTACT

Telefoon: 035 68 86 800
E-mail: info@globeckc.nl

facebook-2-512.png  youtube-2-512.png  instagram-2-512.png

HOOFDLOCATIE

Globe centrum voor kunst en cultuur
Heuvellaan 33
1217 JL Hilversum

Globe CKC Hilversum route

GLOBE ATELIERS

Globe Ateliers: in de passage van de Gooische Brink
Kerkstraat 63-65
1211 CL Hilversum

Globe Ateliers route