Contrabas voor kinderen

Cursusinfo

De nadruk in de lessen ligt op het leren kennen van je instrument en je voorbereiden op het samenspelen met anderen. Dat kan op allerlei verschillende manieren: notenschrift, zelf op je gehoor uitzoeken, naspelen en uiteraard heb ik zelf oefeningen op papier. Er is altijd wel een manier van lessen te vinden die bij jou past. Of je nog nooit een instrument hebt bespeeld of al gevorderd bent, is niet relevant. Je bent in ieder geval nooit te oud om te leren!

Na een proefles weet je meestal meteen of je geschikt bent voor dit instrument.

Vanaf welke leeftijd kun je dit instrument gaan bespelen?

Je kunt contrabas spelen vanaf een jaar of 10. Er zijn contrabassen in verschillende formaten verkrijgbaar. Welk formaat voor jou geschikt is, is afhankelijk van je lengte.

Contrabas voor kinderen

Is het nodig om zelf een instrument te hebben?

De meest ideale situatie is natuurlijk dat je een eigen instrument hebt. Maar misschien twijfel je nog of je zo’n kostbaar instrument wilt aanschaffen! Gelukkig zijn er mogelijkheden tot huur of huurkoop. Je kunt natuurlijk ook een proefles nemen en kijken of je überhaupt contrabas wilt spelen. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden door te nemen of als je vragen hebt: ricodejeer@gmail.com

Op welke dagen of in welke periode wordt de cursus gegeven? En is later instromen mogelijk?

In principe geef ik les op de DINSDAG. Komt dit niet goed uit? Dan kunnen we kijken of we op een andere dag, op een voor ons beiden geschikt tijdstip kunnen lessen. Ook hiervoor kun je contact met me opnemen.

www.ricodejeer.nl

De docent(en):

Rico de Jeer

Rico de Jeer

Docent: basgitaar, contrabas

CONTACT

Telefoon: 035 68 86 800
E-mail: info@globeckc.nl

facebook-2-512.png  youtube-2-512.png  instagram-2-512.png

HOOFDLOCATIE

Globe centrum voor kunst en cultuur
Heuvellaan 33
1217 JL Hilversum

Globe CKC Hilversum route

GLOBE ATELIERS

Globe Ateliers: in de passage van de Gooische Brink
Kerkstraat 63-65
1211 CL Hilversum

Globe Ateliers route