Bandcoaching

Cursusinfo

Tijdens deze cursus speel je met een vaste band. De workshop bestaat uit 12 sessies van twee uur. Tijdens de lessen wordt er met de bandcoach gewerkt aan samenspel en performance. Andere aandachtspunten zijn muzikale vaardigheden zoals ritmiek, timing, arrangeren en dynamiek. Bovendien word je als band gestimuleerd om ook buiten de lessen de repetitieruimte in te duiken en om uiteindelijk tot een echte band uit te groeien. 
Ook reeds bestaande bands kunnen zich opgeven. In overleg met de bandcoach kan dan aan bepaalde zaken gewerkt worden zodat de band zich verder kan ontwikkelen. Denk dan bijvoorbeeld aan coaching bij het creëren van eigen repertoire of voorbereiding voor het maken van opnames. 

Bandcoaching

Voor wie en door wie?

Deze cursus is voor volwassenen.
Het volgen van lessen op het instrument dat je bespeelt wordt aangemoedigd maar is niet verplicht. Iedereen die zingt of een instrument bespeelt kan zich opgeven voor bandcoaching. In de bandcoaching lessen wordt met name gewerkt aan het samenspel en daarmee is bandcoaching een ideale aanvulling op de lessen die je volgt op het instrument dat je bespeelt. De wisselwerking tussen die beide lessen zal zorgen voor meer vooruitgang op je instrument. Dit is ook een leuke manier om in contact te komen met andere muzikanten: iets waar je je verdere muzikale carrière op kan bouwen. 

Wij proberen zoveel mogelijk om leeftijd en muzikale voorkeur op elkaar af te stemmen.

Naam docent 
De lessen worden gegeven door Zoli Soos die al sinds 2009 werkzaam is bij Globe CKC als docent drums. Zoli speelt sinds 2002 regelmatig op veel verschillende podia. Hij heeft in verschillende delen van Europa getourd en heeft mede daardoor veel ervaring op het gebied van pop, rock, world & jazz. Hij is zeer enthousiast om zijn kennis en ervaring met jullie te delen.

Lesdag en tijd n.o.t.k.
Mail voor meer informatie naar: info@globeckc.nl

Optioneel: Optreden tijdens Open Podium Globe

In principe is er om de week een sessie.

Bandcoaching door admin — last modified 01-09-2022
Startdatum en aantal lessen in overleg

De docent(en):

Zoli Soos

Zoli Soos

Docent: Drum docent

CONTACT

Telefoon: 035 68 86 800
E-mail: info@globeckc.nl

facebook-2-512.png  youtube-2-512.png  instagram-2-512.png

HOOFDLOCATIE

Globe centrum voor kunst en cultuur
Heuvellaan 33
1217 JL Hilversum

Globe CKC Hilversum route

GLOBE ATELIERS

Globe Ateliers: in de passage van de Gooische Brink
Kerkstraat 63-65
1211 CL Hilversum

Globe Ateliers route