Goois Mannenkoor 'Zeg maar niets meer'

Cursusinfo

Goois Mannenkoor ‘Zeg maar niets meer’

Vanaf 18 januari 2023 start het Gooise Mannenkoor ‘Zeg maar niets meer’ met het tweede seizoen! Schrijf je direct in.

Vorig jaar zijn we met een groepje van 10 mannen begonnen met een mannenkoor. Zeer laagdrempelig, op woensdagavonden, rond de piano leuke nummers zingen. 

Vanaf 18 januari willen we van start gaan met een iets grotere groep. Om mee te mogen doen hoef je niet goed te kunnen zingen. Je moet wel een leuk persoon zijn. Het kan soms zomaar gebeuren dat we nog een drankje na afloop drinken en dat is fijner met leuke mensen. :) En in zo’n veilige en vrolijke groep is het ook makkelijker om buiten je comfort zone te stappen (en samen te gaan zingen!)  

Leeftijd: 

Vorig jaar was iedereen tussen de 40 en de 55. Nu we van plan zijn een wat grotere groep bij elkaar te krijgen, zijn alle mannen tussen de 30 en 70 welkom. 

Onder leiding van:

Cardi Bos en Nicolaas Duin zijn de initiatiefnemers. Beiden wonen al jaren in Hilversum. Nicolaas speelt lekker piano en zweept de boel flink op. Cardi houdt de grotere lijn in de gaten en helpt met repertoire. Daarnaast komt er af en toe een professionele zangdocent van Globe langs, om het geheel naar een hoger plan te tillen. Zij zorgen voor originele en mooie inzingoefeningen, geven professionele stemtips en helpen ons met meerstemmig zingen.

Repertoire: 

Alles wat wij zelf leuk vinden! Dat varieert van The Beatles tot André Hazes en van Rod Steward tot Snow Patrol. Eigen inbreng van de deelnemers is ook zeer welkom. Wij maken er wel iets moois van. 

Data:

10x tussen januari en juni 2023. Op woensdagavonden, meestal om te week. Soms zit er langer tussen ivm vakanties. De tijden zullen zijn: van 20:30 tot 22:00 uur. Als je een paar keer niet kan komen is dat jammer, maar geen probleem.


Schrijf je vandaag nog in. Na de eerste keer kun je alsnog kosteloos uitstappen als je het bij nader inzien niks blijkt te vinden. Er is dus geen enkel risico.Er wordt pas gefactureerd na de eerste les.

 

18 jan

1 feb

15 feb

8 mrt

22 mrt

5 apr

18 apr

17 mei

31 mei

14 jun 

28 jun

Locatie:

Bij Globe CKC in het Muziekcentrum van de Omroep. Hier zijn fantastische studio’s voor ons beschikbaar. En als we willen, dan kunnen we hier ook optreden in bijvoorbeeld de theaterstudio, om onze zangkusten aan een breder publiek te laten horen. 

Kosten:

10x anderhalf uur, in het MCO: € 160. 


Goois Mannenkoor 'Zeg maar niets meer'

Schrijf in via onderstaande link

Goois Mannenkoor 'Zeg maar niets meer' door admin — last modified 09-01-2023
Startdatum: 18 januari 2023.10 lessen van 1,5 uur. Prijs € 160-,

De docent(en):

Nicolaas Duin

Nicolaas Duin

Docent: accordeon, keyboard en piano lichte muziek

CONTACT

Telefoon: 035 68 86 800
E-mail: info@globeckc.nl

facebook-2-512.png  youtube-2-512.png  instagram-2-512.png

HOOFDLOCATIE

Globe centrum voor kunst en cultuur
Heuvellaan 33
1217 JL Hilversum

Globe CKC Hilversum.png

DEPENDANCE

't Fort
Ossenmarkt 44
1381 LX Weesp

Globe CKC Weesp.png