DICHTEN DOE JE ZO - de derde ronde

Heb je ervaring met het schrijven van poëzie? Heb je al eens eerder een cursus of meerdere cursussen gevolgd?
Wil je je dichterlijke vaardigheid graag oppoetsen en nieuwe invalshoeken ontdekken? Dan kun je prima terecht bij Dichten doe je zo – de derde ronde.

In een kleine groep gaan we gedurende zes lessen aan de gang met verschillende genres en vormen, bekijken we welke valkuilen er zijn en hoe je kunt afwijken van je bekende eigen stijl. Elke les wordt er een nieuwe opdracht gegeven, waar je twee weken de tijd voor krijgt om mee bezig te zijn. Het resultaat wordt onder elkaar besproken en geanalyseerd. Ter plekke maar ook per mail krijg je tips en trucs om je dichtwerk te verbeteren.

Dichten doe je zo – de derde ronde is een gezamenlijk initiatief van Bibliotheek Hilversum en Globe, Centrum voor Kunst en Cultuur. Docent is Robert Grijsen, voormalig stadsdichter van Hilversum, schrijver van theaterstukken en liedteksten, regisseur, dramadocent en voordrachtskunstenaar.

Doelgroep: Volwassenen vanaf 18 jaar
Frequentie: 6 tweewekelijkse lessen
Data: maandag  7-09-2020 t/m 16-11-2020
Tijd: 19.30- 22.00 uur   
Locatie:  Bibliotheek Hilversum
Prijs: € 190,-
Aanmelden: d.m.v. een mail naar info@globeckc.nl, graag met vermelding van adres voor de factuur en of u de basis- de      vervolg of de derde ronde cursus wil gaan volgen.

 

 

  

This is Sliced Diazo Plone Theme