DICHTEN DOE JE ZO - vervolg

Weer een paar stappen verder op het pad van de poëzie. Als het gaat om het schrijven van gedichten valt er nog veel te ontdekken. Wat altijd terugkomt: beginnen vanuit het niets.

Wat inspireert je? Welke vorm kies je? Hoe ga je het gedicht opbouwen? Hoe maak je het af? Tijdens deze cursus krijg je de handvatten daarvoor aangereikt en leer je verschillende technieken, zodat je het dichten steeds beter beheerst. Na vijf lessen vol uitdagende opdrachten, krijg je de kans om je eigen werk voor te dragen in het intieme theater van de bibliotheek. Een keuze uit je gedichten wordt opgenomen in een speciale bundel die in het voorjaar van 2020 zal verschijnen.

Dichten doe je zo – het vervolg is een gezamenlijk initiatief van Bibliotheek Hilversum en Globe, Centrum voor Kunst en Cultuur. Docent is Robert Grijsen, voormalig stadsdichter van Hilversum, schrijver van theaterstukken en liedteksten, regisseur, dramadocent en voordrachtskunstenaar.

Data:           Maandagavond, 20 en 27 januari, 3,10 en 24 februari, 2 maart (presentatie)
Tijd:             19.30 – 22.00 uur
Locatie:       Bibliotheek, ’s Gravelandseweg 55, Hilversum
Doelgroep:  Volwassenen, vanaf 18 jaar
Maximum aantal deelnemers: 6
Prijs:            180,- euro
Aanmelden: d.m.v. een mail naar info@globeckc.nl, graag met vermelding van adres voor de factuur en of u de basis- of de                            vervolgcursus wil volgen.
            

This is Sliced Diazo Plone Theme