Workshop Vloggen, Dutch Media Week

Workshops vloggen voor beginners tijdens Dutch Media Week Voor 10-14 jaar! Doe gratis mee!

Tijdens het lezen van dit bericht wordt er meer dan 450 uur aan videomateriaal geüpload op YouTube. En de hoeveelheid video's groeit ieder jaar in rap tempo door. 

Wij willen jou helpen om goede, mooie en bijzondere vlogs te kunnen maken. Hoe? Volg dan deze cursus!
Het maakt niet uit of je al kan filmen en monteren. Als je een goed verhaal kan vertellen, dan kan je een goede vlog maken. We beginnen bij het vertellen van dat verhaal, en daarna leer je hoe je het best kan filmen en monteren. 

Over de docent:
Issa Shaker is filmmaker en vlogcoach. Hij helpt vloggers wereldwijd om beter te kunnen presteren en is manager en coach van een vlogger met miljoenen volgers. Ook maakt hij zijn eigen viral video's en kreeg hij in totaal meer dan 200 miljoen views. Wat hij het allerbeste vindt? Video's die onze wereld beter maken.

Leeftijd: 10-14 jaar
Kosten: deelname is gratis.
Meld je nu aan door te mailen naar info@globeckc.nl.

Wanneer:
Vrijdag     6 september     16u-18u 1e les in MCO, Heuvellaan 33, Hilversum
Vrijdag    13 september    16u-18u 2e les in MCO, Heuvellaan 33, Hilversum
Zaterdag 28 september    10u-14u 3e les in Beeld en Geluid, Mediapark,Hilversum
Zondag 6 oktober             11u-12u  presentatie in Filmtheater Hilversum

 

Presentatie VLOGGEN VOOR BEGINNERS
Zondag 6 oktober van 11.00 tot 12.00 uur
Locatie: Filmtheater Hilversum (voor toegang, meld je aan via info@globeckc.nl, vol=vol)


Globe Centrum voor Kunst & Cultuur en Filmtheater Hilversum presenteren een uur in het filmtheater over vloggen. Filmmaker Issa Shaker is in gesprek met Kees van Oorschot over het maken van een succesvolle vlog en er is gelegenheid voor het publiek om vragen te stellen. Cursisten die de cursus vloggen van Globe volgden in september, presenteren hun werk op het grote scherm.
Issa Shaker is een filmmaker en trainer gespecialiseerd in viral video's. Zijn eigen video’s leverden wereldwijd meer dan 200 miljoen views op. Hij helpt vloggers, journalisten en organisaties bij het maken van succesvolle content. 

 

Dutch Media Week is hét mediafestival van Nederland waar the heart of the story centraal staat. Van 4 t/m 13 oktober 2019 kan heel Nederland - van jong tot oud, van gebruiker tot professionele mediamaker - zich onderdompelen in, laten verrassen en inspireren door en leren met media. Van creatie en techniek tot de impact die media hebben op ieders leven. Een festival waarin bijzondere en actuele verhalen van - en over - media vertelt en ontdekt worden.

Het festival wordt georganiseerd door Beeld en Geluid, in nauwe samenwerking met de gemeente Hilversum en Hilversum Marketing.  www.dutchmediaweek.nl

 

This is Sliced Diazo Plone Theme