Algemeen

Globe CKC voor het basis- en voortgezet onderwijs

Globe CKC biedt het basisonderwijs, het speciaal onderwijs en het voortgezet onderwijs diverse educatieve activiteiten aan. Dit aanbod kunt u terugvinden in onze brochures, hieronder in te zien als bladerbare pdf (downloaden kan ook), of te ontvangen via de post.

Binnenkort is het aanbod voor het BO en het VO ook te vinden in een speciale digitale omgeving, te vinden via deze pagina. Iedere school krijgt hiervoor inloggegevens en een eigen omgeving. Op deze manier wordt het inschrijfsysteem eenvoudiger en overzichtelijker. Aanvragen kunnen natuurlijk ook altijd per mail gedaan worden!

Voor informatie en advies kunt u contact opnemen met Caroline Grasmeijer, manager muziek- en kunsteducatie en Judith Feekes, educatief medewerker (035 - 6886817 / 6886805, caroline.grasmeijer@globeckc.nl ; judith.feekes@globeckc.nl).

      Onze brochures voor het PO en het VO voor het schooljaar 2021-2022 kunt u hieronder bekijken of downloaden!


Méér Muziek in de Klas Lokaal Gooi en Vechtstreek

Muziek is ongelofelijk belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Dat blijkt uit talloze studies. Het legt een stevige basis voor empathie, sociaal-emotionele ontwikkeling, probleemoplossend vermogen kwaliteit van leven, luisteren naar elkaar en openstaan voor verschillen: onmisbare menselijke waarden in onze maatschappij. Daarom is muziekonderwijs op school – de plek waar we het voor àlle kinderen toegankelijk kunnen maken – zo essentieel.

In samenwerking met de hele regio bieden wij het Muziek Menu aan. Met behulp van dit menu kun je muziek in de klas organiseren. De inhoud van het menu is hieronder te vinden, maar ook op maat te ontwerpen. Neem contact met ons op bij (aan-)vragen, klik hier.

MA_Logo_GooienVechtstreek 3.jpg

Benieuwd hoe "Zing Zing Zing" klinkt?

Bekijk dan deze video!

CONTACT

Telefoon: 035 68 86 800
E-mail: info@globeckc.nl

facebook-2-512.png  youtube-2-512.png  instagram-2-512.png

HOOFDLOCATIE

Globe centrum voor kunst en cultuur
Heuvellaan 33
1217 JL Hilversum

DEPENDANCE

't Fort
Ossenmarkt 44
1381 LX Weesp