Algemeen

Globe CKC voor het basis- en voortgezet onderwijs

Globe CKC biedt het basisonderwijs, het speciaal onderwijs en het voortgezet onderwijs diverse educatieve activiteiten aan. Dit aanbod kunt u terugvinden in onze brochures, hieronder in te zien als bladerbare pdf (downloaden kan ook), of te ontvangen via de post.

Voor informatie en advies kunt u contact opnemen met Caroline Grasmeijer, manager muziek- en kunsteducatie en Judith Feekes, educatief medewerker (035 - 6886817 / 6886805, caroline.grasmeijer@globeckc.nl ; judith.feekes@globeckc.nl).

De kracht van Globe is het leveren van aanbod op maat. Veel scholen komen bij ons met een vraag. Wij weten dit om te zetten in passend en verrassend aanbod. Neem zelf ook contact op om te kijken wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie!

      Onze brochures voor het PO voor het schooljaar 2023-2024 en het VO voor het schooljaar 2022-2023 (2023-2024 volgt nog)  kunt u hieronder bekijken of downloaden!


Méér Muziek in de Klas Lokaal Gooi en Vechtstreek

Muziek is ongelofelijk belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Dat blijkt uit talloze studies. Het legt een stevige basis voor empathie, sociaal-emotionele ontwikkeling, probleemoplossend vermogen kwaliteit van leven, luisteren naar elkaar en openstaan voor verschillen: onmisbare menselijke waarden in onze maatschappij. Daarom is muziekonderwijs op school – de plek waar we het voor àlle kinderen toegankelijk kunnen maken – zo essentieel.

In samenwerking met de hele regio bieden wij het Muziek Menu aan. Met behulp van dit menu kun je muziek in de klas organiseren. De inhoud van het menu is hieronder te vinden, maar ook op maat te ontwerpen. Neem contact met ons op bij (aan-)vragen, klik hier.

MA_Logo_GooienVechtstreek 3.jpg

Een workshop bij Globe in het MCO

Jong Metropole & Globe

Repetitiebezoek

Naar een voorstelling bij Globe in het MCO

Muzikant in de klas

Cursus ukelele voor leerkrachten

Benieuwd hoe "Zing Zing Zing" klinkt?

CONTACT

Telefoon: 035 68 86 800
E-mail: info@globeckc.nl

facebook-2-512.png  youtube-2-512.png  instagram-2-512.png

HOOFDLOCATIE

Globe centrum voor kunst en cultuur
Heuvellaan 33
1217 JL Hilversum

Globe CKC Hilversum route

GLOBE ATELIERS

Globe Ateliers: in de passage van de Gooische Brink
Kerkstraat 63-65
1211 CL Hilversum

Globe Ateliers route