banner

Fotoclub voor volwassenen

banner

Cursusinfo

Heb jij een passie voor fotografen en de basis van je camera al onder de knie? Sluit je dan aan bij de fotoclub! Met groep enthousiaste fotografen gaan we de komende weken aan de slag met wisselende thema’s. We gaan de straat op om in de voetsporen van Henri Cartier Bresson te treden, struinen langs de paden van de modefotografie en duiken de studio in a la Erwin Olaf. We werken aan mooie portretten, indringende fotoseries en zullen er alles aan doen om ‘het geniale moment’ op beeld te gaan vangen.

De cursus heeft een afwisselend karakter waarin praktijk en theorielessen elkaar zullen afwisselen. Er komen nieuwe technieken aan bod, er zullen momenten zijn waarop we de gemaakte foto’s gaan bespreken maar het allerleukste van fotograferen is natuurlijk met de camera op pad gaan. Daarom zal een groot deel van de lessen uit praktijklessen bestaan.
Voor deze cursus is het wel van belang dat je de basis van het fotograferen onder de knie hebt. Je hoeft geen expert te zijn maar begrippen als sluitertijd, diafragma en ISO moeten bekend terrein zijn.

Lessen: maandag van 19.30-21.00 uur
Startdatum: maandag 21 september 2020
Locatie: bij Globe in het fotografielokaal (MCO, Heuvellaan 33, Hilversum)

Inschrijven cursusdata:

Fotoclub voor volwassenen

Start: 21 sept 2020 - Periode: 12 lessen - Locatie: Hilversum - Leeftijd: vanaf 18 jaar - Prijs: € 180,00 tot 21 jaar, € 210,00 vanaf 21 jaar (incl.BTW)

Fotoclub voor volwassenen - Lees verder...

Gerelateerde inhoud
Eva Kasbergen
gearchiveerd onder:
This is Sliced Diazo Plone Theme