beeldend kwasten 1.jpg

Eva Kasbergen

Docent: fotografie

Ik geef de volgende cursus(sen):

Kinderpartijtje Fotografie door admin — last modified 01-09-2022
Fotografie voor volwassenen, beginnerscursus door admin — last modified 05-03-2024
De fotoclub kids door admin — last modified 01-09-2022
Eva Kasbergen

In 2010 ben ik afgestudeerd als fotografe aan de kunstacademie St. Joost in Breda. Ik hou heel erg veel van fotografie. Ik hou van beeld, ik hou van kleur en ik kan enorm genieten van schoonheid.
De wereld om ons heen is al zo mooi, ik wil haar vangen om haar schoonheid aan mijn publiek te tonen. Ik hou ook van muziek en van schrijven. Ik speel sinds mijn 6e jaar viool en sinds mijn afstuderen schijf ik korte verhalen. Als ik deze verschillende media naast elkaar kan blijven inzetten ben ik gelukkig.

Mijn vrije werk probeer ik zoveel mogelijk te exposeren en was onder andere te zien in Museum Hilversum, Comenius Museum te Naarden, Gemeente Museum te Den Haag en op Art The Hague. Dromerige (bewegende)beelden, reisverhalen, en impressies van muziek. Altijd op zoek naar de grens tussen droom en werkelijkheid.
Naast mijn vrije werk fotografeer ik in opdracht, voornamelijk portret en architectuur. En geef ik workshops in fotografie op o.a. het Comenius College en het Roland Holst College in Hilversum.

CONTACT

Telefoon: 035 68 86 800
E-mail: info@globeckc.nl

facebook-2-512.png  youtube-2-512.png  instagram-2-512.png

HOOFDLOCATIE

Globe centrum voor kunst en cultuur
Heuvellaan 33
1217 JL Hilversum

Globe CKC Hilversum route

GLOBE ATELIERS

Globe Ateliers: in de passage van de Gooische Brink
Kerkstraat 63-65
1211 CL Hilversum

Globe Ateliers route