banner

Piano voor volwassenen

banner

Cursusinfo

Er zijn geen speciale fysieke eisen om piano te spelen. Als u het instrument wilt proberen dan kunt u eerst een proefles volgen.

Heeft u geen eigen instrument, dan kunt u het beste eerst met de docent overleggen voordat er een piano gehuurd of gekocht wordt. Als een akoestische piano niet binnen het budget past kan een digitale (elektronische) piano uitkomst bieden. De laatste jaren is de kwaliteit van digitale piano's aanzienlijk verbeterd. Voordeel is dat u met een koptelefoon kunt studeren. Er bestaan ook piano's die van akoestisch op digitaal zijn om te schakelen. Om diverse redenen is een keyboard ongeschikt voor de pianoles. Op de internetsites www.piano.startpagina.nl en www.digitalepiano.startpagina.nl is veel (prijs)informatie te vinden. Globe CKC heeft verder een lijst van muziekhandelaren in het Gooi. (heeft u eerst een instrument gehuurd, dan wordt vaak de huurprijs van de koopprijs afgetrokken.)

Nadat uw inschrijving bij de administratie is binnengekomen, neemt de docent contact met u op en in overleg wordt de lesdag en lestijd afgesproken.

 

  • René Lantinga(06-51971932) geeft les op maandag en vrijdag in Hilversum.
  • Jules Luisman geeft les op maandag en woensdag in Hilversum.
  • Denise Lutgens geeft les op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag in Hilversum en op woensdag in Weesp.
  • Irina Ursu-Antonova geeft les op maandag in Hilversum.

 

gearchiveerd onder:

 

This is Sliced Diazo Plone Theme