Fotoclub voor volwassenen

Cursusinfo

    Heb jij een passie voor fotografen en de basis van je camera al onder de knie? Sluit je dan aan bij de fotoclub! Met groep enthousiaste fotografen gaan we de komende weken aan de slag met wisselende thema’s. We gaan de straat op om in de voetsporen van Henri Cartier Bresson te treden, struinen langs de paden van de modefotografie en duiken de studio in a la Erwin Olaf. We werken aan mooie portretten, indringende fotoseries en zullen er alles aan doen om ‘het geniale moment’ op beeld te gaan vangen.

    De cursus heeft een afwisselend karakter waarin praktijk en theorielessen elkaar zullen afwisselen. Er komen nieuwe technieken aan bod, er zullen momenten zijn waarop we de gemaakte foto’s gaan bespreken maar het allerleukste van fotograferen is natuurlijk met de camera op pad gaan. Daarom zal een groot deel van de lessen uit praktijklessen bestaan.
    Voor deze cursus is het wel van belang dat je de basis van het fotograferen onder de knie hebt. Je hoeft geen expert te zijn maar begrippen als sluitertijd, diafragma en ISO moeten bekend terrein zijn.

    Lessen: maandag van 19.30-21.00 uur
    Startdatum: januari 2022
    Locatie: bij Globe in het fotografielokaal (MCO, Heuvellaan 33, Hilversum)

    Fotoclub voor volwassenen

    There are currently no items in this folder.

    De docent(en):

    Eva Kasbergen

    Eva Kasbergen

    Docent: fotografie

    CONTACT

    Telefoon: 035 68 86 800
    E-mail: info@globeckc.nl

    facebook-2-512.png  youtube-2-512.png  instagram-2-512.png

    HOOFDLOCATIE

    Globe centrum voor kunst en cultuur
    Heuvellaan 33
    1217 JL Hilversum

    DEPENDANCE

    't Fort
    Ossenmarkt 44
    1381 LX Weesp